Стало відомо про те, що в Дніпрі автомобіль без водія катався по дорозі. Їздив по проїжджій частині. Все, що відбувається вдалося зняти на камеру.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі сталася аварія з автомобілем, за кермом якого нікого не було. Сталося це у вівторок, 29 вересня на проспекті Героїв, 3. На щастя, крім автомобілів ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Інформатор.

За першими відомими даними, Ford був припаркований біля тротуару з наїздом на пішохідну частину. Раптом, в якийсь момент автомобіль почав котитися вниз, і проїхав чотири смуги.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Водії проїжджаючих автомобілів природно почали обурюватися, і в підсумку він зачепив BMW і встав на вільне паркувальне місце.

Якесь містичне ДТП вийшло.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Черкаській області сталася вельми моторошна історія. Так, по дорозі з селища Мошні в обласний центр з лісовоза раптово випало кілька незакріплених стовбурів дерев довжиною близько 5 метрів. Аварія з постраждалими вдалося уникнути завдяки водієві легкового авто, який їхав позаду вантажівки і майстерно об'їхав вилетіли стовбури.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео з реєстратора, яке вже опубліковано в мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Тернопільщині водій помер, натиснувши на гальма, і аварія тут ні при чому.

Як повідомляв Знай.иа, у Запоріжжі трагічно загинула студентка з Марокко: "не змогла пережити...".

Знай.иа писав, Харків прощається із загиблим у катастрофі курсантом: море сліз і військові залпи, ридають навіть генерали.