Стало відомо про те, що в Новомосковську, що в Дніпропетровській області зник дорослий чоловік.

Таким чином, повідомляється, що він пішов з дому ще на початку вересня, 7 числа. До цього дня грн не повернувся. Сергій Ткачук того злощасного дня поїхав на роботу в місто Дніпро.

у Дніпрі вже місяць розшукують зниклого чоловіка, фото: соціальні мережі

Вже практично місяць рідні просто не знаходять собі місця. Було одягнений він у блакитну футболку, сині джинси, а також світло-сірий капелюх.

На вигляд йому близько 43-47 років. Невеликого зросту, приблизно 165-170 сантиметрів, середньої статури, а волосся коротке, темно-русявого кольору.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Прохання до всіх, хто має інформацію про місцезнаходження Сергія, телефонувати за телефонами: 102, (098) 032-42-58, (050) 948-53-23, або повідомити іншим зручним для вас способом.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Львівщині шукають чоловіка, який їхав із заробіток і загадково зник.

Відповідне оголошення розмістила Катя Копійка у спільноті" Моя Львівщина " у Facebook.

Так, На Львівщині розшукують Козара Тараса Вікторовича 28.03.1994 року народження. Відзначається, що чоловік їхав з Польщі, проте додому так і не потрапив.

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.