Стало відомо про те, що в Україні планують заборонити продаж електронних сигарет неповнолітнім.

Таким чином, повідомляється, що всі електронні сигарети в Україні намагаються прирівняти до традиційних тютюнових виробів. Тому, влада планує заборонити на законодавчому рівні їх продаж неповнолітнім.

У Верховній Раді за відповідний законопроект № 3628 проголосували 272 народних депутати. Новина про це з'явилася на сайті Верховної Ради України.

Проект передбачає, що будуть внесені зміни до деяких законодавчих актів Украни щодо посилення відповідальності за правопорушення у сфері продажу електронних виробів і рідин для них неповнолітнім.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Посилять також адміністративну відповідальність за продаж електронних сигарет. За таке порушення продавців очікує штраф від 6800 до 13600 гривень. А також, буде проведена конфіскація всієї виручки.

Якщо правила продажу порушує особа, яка протягом року штрафували за таке ж порушення, його чекає штраф від 13 600 до 23 800 гривень з конфіскацією товару.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні хочуть заборонити кілька видів сигарет, кому з курців доведеться зав'язати.

Як повідомляв Знай. ua, заплатив 51 гривню штрафу, або скільки назвати Зеленського прізвищем письменника.

Також Знай. ua писав, що куріння для дніпрян подорожчає в 10 разів.