Стало відомо про те, що в Дніпрі знайшов горе-матір з двома діточками. Веде розгульний спосіб життя.

Таким чином, повідомляється, що тут потрібна допомога відповідних служб, інстанцій. Справа в тому, що на героїв 12 в місті Дніпро проживає жінка, у якої дві маленькі дитини.

Вона веде поганий спосіб життя. Регулярно вживає наркотичні речовини, і поводиться абсолютно неадекватно. Стає шкода маленьких діточок, у яких немає вибору, і доводиться терпіти.

Очевидне що цією сім'єю потрібна допомога, а тим більше дітворі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Новина про це з'явилася в мережі. Очевидці зняли на ролик все, що відбувається в квартирі. І це стало причиною для обговорення.

Небайдужі переживають за їх долю, і сподіваються, що відповідні служби звернуть на це увагу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що жінка залишила трьох маленьких дітей одних у будинку. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Рівненської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 29 вересня в поліцію надійшло повідомлення про невиконання батьківських обов'язків місцевою мешканкою. Чоловік повідомив, що вона залишила трьох неповнолітніх синів і поїхала в інше місто.

Читайте Знай в Google News!

Заявником виявився колишній чоловік жінки і за сумісництвом батько дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка після розлучення втратила найдорожче

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві копи підхопили на льоту жінку, яка зробила крок вниз з 15 поверху

Також, "Знай.иа" писав, що на Львівщині жінка розстріляла двох маленьких дочок з мисливської рушниці і пустила собі кулю в лоб