Стало відомо про те, що в місті Дніпро на території 96 школи кололися два наркомани. Це неподобство відбувається на очах у дітей.

Таким чином, повідомляється, що вже не вперше жителі міста Дніпро жалиться на подібне видовище. Поруч зі школою 96 кололось два наркомани.

Самотньому при цьому дісталося непогано, і довелося навіть зливати дозу.

Батько дитини, який навчається в даному закладі, застав їх на гарячому, і почав бити одного з їх, кажучи про те, як же вони вже набридли.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Йому довелося вилити все те, що було в шприці. За один кубик, як можна було зрозуміти, наркомани віддають не такі вже великі гроші, всього 150 гривень. Тим самим, вони гроблять своє здоров'я, і можуть бути небезпечні для оточуючих.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що запорізькі аптеки продають наркотики всім бажаючим. Подробиці скандалу.

Факт реалізації нарковмісних препаратів було виявлено співробітниками правоохоронних органів в аптеці по вулиці Чумаченка в Комунарському районі міста.

В порушення чинного законодавства провізор здійснив відпустку без рецепта препарату, в який входить наркотик. За даним фактом вже завели кримінальне провадження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі аптека постачає наркоманів "легальними" наркотиками-потрібно тільки кодове слово

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Запоріжжі накрили смердюче лігво наркоманів-шприци і димедрол по всій школі

Також " Знай.ІА " писав, що У Харкові копи поставили наркоманів "на лічильник" і зібрали сотні тисяч на " Lexus"