Стало відомо про те, що в Дніпрі рейдери захопили ринок. Перші подробиці з місця подій.

Таким чином, повідомляється, що слідчі Дніпропетровської поліції затримали підозрюваного в рейтарському захопленні ринку. Співробітники правоохоронних органів встановили, що 58-річний фігурант організував схему захоплення ринку в місті Дніпро, а також приманив до свого плану і інших людей. Про це повідомляли в ГУ НС України в Дніпропетровській області.

Державний реєстр за підробленими документами провів незаконні реєстраційні дії в державному реєстрі юридичних осіб. в результаті був змінений власник ринку.

Крім того, що він підробив документи, він також за допомогою найнятий людей здійснив силове захоплення ринку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

29 вересня слідчі ГУНП у Дніпропетровській області спільно з працівниками УСР у Дніпропетровській області та прокуратурою провели обшуки в адміністративній будівлі ринку, в будинку підозрюваного та місцем проживання та роботи державного реєстратора. Поліцейські вилучили документацію та електронні носії з інформацією, які можуть бути доказами в суді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі рейдери з гарматами захопили кафе, господар у відчаї- " вимітайся"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тарас Козак: спроба рейдерського захоплення телеканалу "112 Україна" з боку СБУ-це замовлення особисто президента Зеленського

Також «Знай.иа " писав, що Спроба рейдерства "Семок": ДБР розслідує справу проти прокурора Волобуєва