Стало відомо про те, що лікарня в місті Дніпро на Мечникова почала заробляти гроші на підпільному хостелі.

Таким чином, повідомляється, що обласна лікарня імені Мечникова знову відзначилася. Непомірні побори з хворих, платна парковка на території лікарня, а також лікар-корупціонер.

Тепер я є однією пристойною статтею доходів, яка є незаконною. Підпільний хостел, де кожен бажаючий може зняти ліжко-місце всього за 55 гривень.

Про це стало відомо завдяки сюжету ДніпроTV.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Адвокат Дмитро Будко говорить про те, що така підприємницька діяльність в медзакладі абсолютно незаконна. Медична сфера, вона корумпована, напевно, більше ніж політична. Тому, що якщо в політиці є якісь групи, сфери впливу, але кожна відстоює свої інтереси.

Лікарі покривають один одного, зловити за руку неможливо.

Гуртожиток розташований поруч з головним корпусом лікарні, в 200 метрах від нього. Користуються ним в основному студенти-заочники, які приїжджають в місто на здачу сесії.

Також виявилося, що лікарня співпрацює з підрядниками-учасниками судових розглядів. Мабуть, Сергій Риженко успадковує традиції своєї команди в особі губернатора Олександра Бондаренка, і обласної адміністрації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірус, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертву covid.

Також Знай. ІА писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.