Стало відомо про те, що в Дніпропетровській області зупинку перетворили на шедевр мистецтва. Місцеві не можуть намилуватися.

Таким чином, повідомляється, що в селі Володимирівка не так давно була ще обшарпана зупинка, яка зараз повністю змінилася. Про це стало відомо зі сторінки художниці Ольги Гонецької в соціальній мережі Facebook.

у Дніпрі перетворили зупинку на шедевр мистецтва, фото: соціальні мережі

Вона розписала автобусну зупинку, тим самим перетворила її до невпізнання.

Тепер, замість обшарпаних стін з обірваними оголошеннями, на зупинному комплекс зображено поле з соняшниками, а також українська хата-мазанка з затишним двориком.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

у Дніпрі перетворили зупинку на шедевр мистецтва, фото: соціальні мережі

На всю роботу білої фарби було використано не менше двадцяти літрів, як розповіла Ольга. Після цього, стіни заливали кольоровий, а поверх ще все покрили лаком.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в ніч з 2 на 3 вересня в Новобаварському районі Харкова, в сквері на вулиці Кибальчича, невідомі демонтували урни для сміття.

Про це повідомила Новобаварська райадміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Цього ранку жителі Новобаварського району стали свідками акту вандалізму. Картина, яку спостерігали жителі вранці в сквері по вул. Кибальчича, вражає своїм нахабством і повною відсутністю культури і поваги до ближнього",- обурюються в адміністрації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Мукачеві малолітки влаштували дискотеку на даху зупинки-чекати автобус тепер ніде

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром психи начинили дитячий майданчик битим склом і облили соляркою-занадто шумлять , бісить

Також «Знай.иа " писав, що В Ужгороді нічні вандали з балончиками зіпсували білборди політиків перед виборами: "зеу * БКІ"