Стало відомо про те, що в Дніпрі на озері впали ціни на помідори. З чим це пов'язано.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі на ринку склалася досить приваблива ціна на помідори. На Центральному ринку «Озерка» помідори можна вибрати за будь-якою ціною. Від 5 до 20 гривень. Все буде залежати від жадібності Продавця, а також якості самого товару.

Про це кореспондент Дніпровської панорами дізнався, промоніторивши кілька торгових точок.

Продавці кажуть, що ціна на овоч склалася дуже дорогою. Такого стрибка цін не було дуже давно. Навіть влітку в сезон активної консервації помідори коштували в рази дорожче.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Влітку ніде не можна було придбати кілограм томата дешевше 15 гривень, а сьогодні є і по 5-6 гривень за кілограм. Це за сорт невеликого розміру.

Трохи більші обійдуться вже від 8 до 15 гривень, а рожеві і жовті завжди в ціні. Від 10 до 30 гривень.

Все буде залежати від жадібності самих продавців, а також деяких інших факторів.

"Покупців зараз набагато більше і ціни нижчі, ніж минулого року. Падати їм далі нікуди, тому побачивши якість і ціну товару, сьогодні на консервацію спокушаються навіть ті господині, які раніше цього не робили» - кажуть журналісти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слуги народу взялися за пенсії, з чим залишаться українці після чергової індексації.

Як повідомляв Знай. ua, перерахунок пенсій в Україні 2020, новий прожитковий мінімум і 100 гривень.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімалку і пенсію на 277 Гривень, в Мінсоцполітики пояснили подробиці "щедрості".