У Дніпрі стартував незвичайний конкурс дитячого малюнка - юним художникам у віці від 6 до 14 років пропонують намалювати портрет улюбленого олігарха. Про це передає "Інформатор".

Організатором rонкурсу є галерея "Артсвіт". Подавати свої роботи на конкурс можна з 25 вересня по 25 жовтня.

"Багато років ми завдячуємо їм розвитком економіки, підвищенням іміджу України та збереженням природних багатств! А, як відомо, дитячі очі бачать цей світ більш відкрито, їх погляди повні любові і щирості, тому цікаво поглянути на малюнки дітей і зображення їх улюбленого олігарха, якого вони виберуть самостійно", — пишуть організатори.

Насправді, стверджують в галереї, їх метою було показати, як політики і чиновники можуть експлуатувати невинний, дитячий погляд на світ. Чи подаватимуть на конкурс справжні малюнки, покаже час. Майбутнім переможцям обіцяють цінні призи та дипломи.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі жінка розбила собі голову в салоні маршрутки. Водій рідко пригальмував.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в одній з маршруток помітили яскравої зовнішності бабусю рок-гітаристку.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі пасажири очманіли від витівки водія тролейбуса:"зганяв за пивком".