У Дніпрі 28-річний чоловік намагався покінчити життя самогубством шляхом самопідпалу. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 15:15 у п'ятницю, 2 жовтня, в Таромському на вулиці Природній в одному з приватних будинків. У цей час на лінію "102" від диспетчера ДСНС надійшло повідомлення про те, що 28-річний чоловік влаштував самопідпал. На місце події направили бригаду рятувальників, медиків швидкої допомоги та наряд патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронцям вдалося встановити, що чоловік облився бензином і підпалив себе. У важкому стані потерпілого госпіталізували в міську лікарню №2 з діагнозом – 95% опіків тіла.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За іншою непідтвердженою інформацією, в лікарні чоловік розповів, що не підпалював себе, а лише вирішив спалити суху траву, в результаті чого і сам постраждав. На жаль, травми виявилися несумісними з життям, тому потерпілий помер у медзакладі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у центрі Дніпра наркоман порушував громадський порядок.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі рейдери захопили ринок.

Також Знай.иа писав, що у місті Дніпро на території 96 школи кололися два наркомани.