Поліцією починає підтверджуватися версія про те, що старшокласник, який спробував перерізати собі горло прямо в коридорі Кілійського ліцею № 3, зробив це через неприязне ставлення з боку вчителя.

За даними "ТСН", дев'ятикласник, який зараз перебуває в хірургічному відділенні лікарні, перед спробою суїциду залишив дві записки.

"У першій записці, скажімо так, загальні фрази. У другій було написано про проблеми з предметом"— розповів журналістам начальник відділу освіти Кілійської ОТГ Сергій Мергут.

А голова Кілійської ОТГ Павло Бойченко стверджує, що одна з версій слідства - атмосфера, яку створив учитель у класі: "Учитель неправий однозначно, але не тільки в цьому ситуація".

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У бесіді з журналістами рідні постраждалого школяра розповіли, що проблеми з учителем хімії почалися у хлопця вже давно. Так, сестра хлопця стверджує, що її братові предмет не давався, а педагог не допомагав ліцеїсту, а навпаки, висміював його, через це образа збиралася кілька років.

"Говорив, мовляв, тобі в 10 клас не треба йти - такий ти тупий... що в клас не потрібно заходити, раз він нічого не розуміє. Брат розповідав, що чекав звернення педагога і кожен раз у нього всередині все підстрибувало"— розповідає сестра ліцеїста Олеся Альтер.

Мати постраждалого школяра ходила і до класного керівника, і до директора, але в школі стверджують, що скарг на педагога не було.

Насильство в школі, фото росЗМІ
Насильство в школі, фото росЗМІ

"Ніхто не говорив, ніхто не скаржився на те, що він якось поводиться не так", - заявила директор Кілійського ліцею № 3 Надія Сорока.

Втім, на вчителя, як виявилося, скаржилися й інші діти. Мама одного з ліцеїстів-дев'ятикласників розповіла, що вчитель постійно зачіпав її сина.

"У мене дитина теж в дев'ятому класі, два тижні тому говорив, що він його чіпає постійно. Я кажу, син, почекай, приїде тато, зайдемо в школу"— розповідає мати одного з учнів ліцею.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства, проте на час розслідування педагога не відсторонили — він продовжить вести уроки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмарять "сині кити" , ще один підліток потрапив у пастку- " знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії-крок: "все сталося у Вчителя на очах"

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом школяр наклав на себе руки, не впоравшись з уроками