У Дніпрі жителів міста "порадували" дивною велосипедною доріжкою, через яку можна сильно покалічитися.

Про це повідомляє Telegram-канал "Х.Д."

Так, на оновленій площі Шевченка з'явилася велодоріжка, яка несподівано закінчується сходинками, на яких навіть немає з'їзду для двоколісних.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як підмітила дніпрянка, то через таку велодоріжки запросто можна отримати травму, наприклад,скрутити шию.

"Це оновлена площа Шевченка, вхід в парк ім. Шевченка, близько агроуніверситету. Велодоріжка йде вздовж огорожі парку, повертає до входу в парк, і... сходинки! Запросто можна отримати травму",- написано в повідомленні.

Нагадаємо, українська влада взялася за права та обов'язки велосипедистів. З'явилася інформація, що велосипедистів хочуть змусити надягати на голову захисний шолом. В ідеалі передбачається, що без шолома любителі велопрогулянок не зможуть сісти за кермо.

Моторошні аварії, учасниками яких є велосипедисти, в Україні не рідкість. Причому, вони часто ігнорують правила дорожнього руху.

Велосипедисти, фото: UNIAN
Велосипедисти, фото: UNIAN

Медики кажуть, що шолом у разі аварії зменшить ризик пошкодження головного мозку.

Деякі велосипедисти кажуть, що введення обов'язкового шолома зменшить Популярність велоспорту. Адже в такому випадку їзда на велосипеді може здаватися небезпечніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко зганьбився з черговою велодоріжкою, кияни в подиві -" і туалет, і душ відразу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові велосипедист ледь не позбувся голови через трамвайний трос, кров по всій дорозі- " перерізав шию…"

Також «Знай.иа " писав, що Велосипедистів відправлять у Чорнобильську зону