У Дніпрі в обласній дитячій лікарні проходить лікування 8-річний Іванко. Дитина вже давно бореться за своє життя з важкою хворобою. Зараз хлопчикові шукають няню, яка зможе доглядати за ним.

Про це пише Дніпровська панорама, посилаючись на"Міністерство добрих справ".

Мама кинула, бабуся померла, тато у в'язниці

Ми знаємо, що хлопчику вже 8 років (на які, погодьтеся, він зовсім не виглядає!), і що він – круглий сирота. Мама кинула Ваню, як тільки дізналася, що він «сонячний» хлопчик і у нього хвороба Дауна. Тато знаходиться у в'язниці, а недавно не стало і бабусі, так що тепер він зовсім один. А ще ми знаємо, що у нього — лейкоз, хвороба Дауна і ДЦП.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чергова високодозова хімія, другий тиждень після неї, 5 днів погано їв, температурив.

Незважаючи на відсутність апетиту і низькі тромбоцити і лейкоцити, Іванко тримається, Боротьба за життя у маленької дитини, який хапається, як за волосинку, лікарі самі дивуються, що після такого блоку він ще й грається і їсть.

Зараз малюкові шукають няню, яка зможе сидіти з хлопчиком.

Няня для Іванка:

Няня для Івана повинна бути до 55 років. Оплата - 500 грн на добу. Іногороднім оплата збільшується.

Дзвонити за номером: 097 304 05 06 Чуприна Аліса, волонтер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу: "Врятуйте матусю"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром 15-річний Артем мріє почути маму: "допоможіть моєму синочку"

Також «Знай.иа " писав, що Маленький львів'янин з раком крові вперто бореться за життя-злощасна хвороба поверталася двічі