У Дніпрі в лікарні Мечникова жінці відмовили в операції через її "параметри".

Про це стало відомо з сюжету ДніпроTV.

Історія Алли Деркач, яку розповів блогер Віталій Піскун - шокує! Жінці відмовили в операції через зайву вагу, і ставилися до неї, за словами самої пацієнтки, в лікарні Мечникова відверто по-хамськи.

Для медзакладу хамська поведінка, відверті маніпуляції хворою людиною і 400 гривень збору за одну тільки присутність в лікарні - норма.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо про те, що лікарня в місті Дніпро на Мечникова почала заробляти гроші на підпільному хостелі.

Таким чином, повідомляється, що обласна лікарня імені Мечникова знову відзначилася. Непомірні побори з хворих, платна парковка на території лікарня, а також лікар-корупціонер.

Тепер я є однією пристойною статтею доходів, яка є незаконною. Підпільний хостел, де кожен бажаючий може зняти ліжко-місце всього за 55 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі малюк-сирота з синдромом Дауна потребує няні і турботі: "Допоможіть Ванечке"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі відчайдушний самогубець облився бензином і чиркнув сірником: "я просто палив траву"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти