Вночі 8 жовтня, в Дніпрі на Титова, 18а, з вікна випала жінка. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Про це повідомляє Інформатор з місця події.

Подія трапилася близько 12 ночі. За попередньою інформацією, жінка впала з 16 поверху.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, бригада швидкої допомоги та судмедексперти.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На даний момент невідомо, чи намагалася загибла накласти на себе руки або випала з необережності. Всі обставини того, що сталося будуть з'ясовувати правоохоронні органи.

Нагадаємо, в 13-річна дівчинка вирішила накласти на себе руки. Вона зістрибнула з балкона 12 поверху будинку, розташованого на вулиці добровольців, 4.

В результаті падіння дитина вижила, проте отримала важкі травми і знаходиться в глибокій комі. Її госпіталізували в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні на Космічній. Медики зафіксували у неї вже дві зупинки серця.

Правоохоронці перевірили місце трагедії і встановили, що на момент інциденту в квартирі, крім дівчинки, перебували її мати, бабуся, 25-річний брат і батько дівчинки, який не живе з сім'єю.

На кухні в квартирі знайшли передсмертну записку, в якій дитина просила вибачення у батька і пояснювала, що не може далі жити в таких умовах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі двоє підлітків зірвалися з недобудови-паркур не вдався

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром розслідують таємничу загибель Школярки: "вистрибнула з вікна через двійки"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві школярка випала з вікна, дива не сталося - рятувати було вже нікого