8 жовтня у Кривому Розі на 95 кварталі патрульні поліцейські провели профілактичний рейд з виявлення порушників, які курять у громадських місцях.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

З початку поточного року криворізькі патрульні винесли 1 703 постанови за куріння в недозволених місцях. У вересні таких матеріалів поліцейські склали 245 постанов.


Під час рейду правоохоронці попереджали городян про відповідальність за куріння в громадських місцях. На палінні "попалися" приблизно 10 громадян, які курили біля зупинок та інших громадських місць. Оскільки рейд був профілактичний, порушникам винесли тільки усні попередження.

Одному чоловікові, який раніше протягом року кілька разів вже притягувався до відповідальності за подібне порушення, винесли попередження.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще


Зазначимо, за куріння в громадському місці можна отримати штраф від 51 до 170 гривень. За повторне порушення протягом року вже доведеться викласти зі свого гаманця від 170 до 340 гривень. Це передбачено статтею 175 КУпАП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Супрун розповіла про сигарети таке, що ви відразу кинете палити: яка небезпека таїтися в пачці

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні можуть заборонити електронні сигарети, Рада готує скандальний закон

Також «Знай.иа " писав, що На Київщині влаштували жорстку облаву на курців: "майже 200 осіб"