У Дніпропетровській області четверо осиротілих дітей чекають нову сім'ю. Про це розповіли на сторінці "Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у Андрія, Софійки, Максима і Міші померла мама і вони стали сиротами. Зараз діти знаходяться в дитячому будинку і кожен день запитують вихователів, чи будуть у них нові батьки.

Читайте Знай в Google News!

Старшому хлопчикові Андрію вже 12 років. Він намагається піклується про своїх молодших братів і сестер. Постійно запитує їх, як вони поїли і як спали. Також він завжди готовий допомогти вихователям, якщо буде потрібно. У хлопчика спокійний характер, він дуже старанно вчиться, любить малювати і займатися спортом.

6-річний Міша і 4-річний Макс дуже схожі. Вони активні, веселі і люблять багато поговорити. Також вони обидва люблять Іграшкові машинки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

8-річна Софійка - це маленька принцеса. Дівчинка любить грати з ляльками, красиво одягатися і робити цікаві зачіски. Вона дуже комунікабельна і легко знайшла спільну мову з іншими дітьми. Зараз вона навчається у другому класі. Також Софійці подобається розмальовувати розмальовки і малювати самій.

Діти, фото: Facebook Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради

Цим дітям необхідна батьківська любов і турбота. У зв'язку з цим в Департаменті соціальної політики звернулися до всіх небайдужих з проханням допомогти дітям знайти сім'ю.

Публікація Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тисячі дітей-сиріт не отримають люблячих батьків - в Україні гальмують процес усиновлення

Як повідомляв портал "Знай.uа", вісім сиріт із Закарпаття вирушать за кордон у пошуках щастя

Також, "Знай.uа" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька