У Дніпрі жінка увійшла в маршрутку № 73 на кінцевій зупинці і зайняла місце біля вікна. Пізніше вона зателефонувала комусь, дуже хрипким голосом почала розповідати, як вона захворіла і погано себе почуває. При цьому жінка сдела без маски і на численні косі погляди і зауваження ніяк не реагувала, продовжуючи хрипіти на весь салон про те, як їй погано.

Про це повідомляє " Наше Місто ".

Також варто відзначити, що водія в салоні не було, коли в маршрутку почали сідає люди, і він не міг бачити, що серед пасажирів є хворі пасажири.

Коли маршрутка вирушила, жінка розкашлялася ще сильніше. З усіх боків їй почали говорити, щоб одягла маску. Спочатку через "будь ласка", потім в хід пішли менш поважні слова.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Спочатку порушниця карантину ігнорувала зауваження, але, коли до неї звернулися вдесяте, відповіла, що маску забула вдома.

"Вдома залишитися ви не забули! І розповісти про це всім друзям по телефону не забули! Зате маску начепити складно?!"— -обурювалися пасажири.

У підсумку дівчина, що сидить на сусідньому сидінні від жінки, що кашляла дала їй маску, і всі зітхнули з полегшенням.

Можна, звичайно, довго сперечатися, захищає маска чи ні, але, коли з усіх боків від знайомих чуєш про нових хворих або навіть померлих, стає не до сміху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Хмельницьку "голий" пенсіонер отримав кулаком в обличчя: "Маска де?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Хмельницькому дві "Голі" дівчата нарвалися на пасажирів у маршрутці: "Ну і курки!"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові оштрафували на 17 тисяч "голого" пасажира метро