У четвер, 8 жовтня, в Чечелівському районі в мера Дніпра Бориса Філатова хлюпнули нашатирним спиртом, це сталося під час зустрічі з жителями.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУНП в Дніпропетровській області.

До правоохоронців звернувся сам Філатов і очевидці НП. Мер розповів, що четверо чоловіків намагалися зірвати зустріч, порушуючи громадський порядок. У поліцію звернулися і самі нападники, заявивши, що їм нанесли тілесні ушкодження під час затримання.

Поліція порушила дві кримінальні справи за статтею"хуліганство".

"Це - будівельні окуляри. Тепер я ходитиму в них на зустрічі з земляками. Я нікого не боюся. Ні жалюгідного Зеленського, який боягузливо мовчки відсиджується в кущах, коли в Україні гримлять скандал за скандалом. Ні смішного Коломойського, що біснується від безсилля і розуміння того факту, що все більше і більше людей в країні починають його зневажати і ненавидіти. Ні "страшного" Петровського, якій з кримінального авторитета перетворився на активіста, який особисто ходить на мітинги проти Філатова в штанях з червоними лампасами. Єдине, чого я боюся, щоб вони не випалили мені очі зеленкою, нашатирем, а тепер уже, наприклад, кислотою. Я просто хочу побачити той день, коли вся ця нечисть буде тікати з країни. І я дочекаюся. Ми всі дочекаємося. Я знаю точно", - написав Філатов на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов влаштував у Дніпрі масштабну вечірку в розпал пандемії: "свято від Борі-могильника"

Як повідомляє портал Знай.ua Філатов потужно звернувся до "зеленкометателей": "це хіба те, чого ви домагалися?"

Також Знай.ua писав, що Філатов кинув камінь у город Зеленського: "Пора міняти"