Українська модель з інвалідністю Олександра Кутас здивувала своїх шанувальників новиною. Дівчина має інвалідність і пересувається на візку, але це не завадило їй створити сім'ю і ось зараз вона готується стати мамою. Дівчина розповіла, що не вірила в таке щастя, так як всі лікарі твердили їй про неможливість такого результату.

На своїй сторінці в Instagram Олександра розповіла, що зародження нового життя розірвало всі стереотипи і страхи, які колись їй нав'язали лікарі. Дівчина зізналася, що була впевнена у своїй нездатності завагітніти і народити дитину. Коли на тесті на вагітність з'явилися дві смужки, вона дуже злякалася, але підтримка коханої людини і дослідження УЗД дали впевненість, що все буде добре.

Після цього Олександра розповіла, що вона почула серцебиття малюка і зрозуміла, що щастя близьке і тепер тільки потрібно рухатися вперед. Вона зізналася, що малюк вже навчив її більшого, ніж вона сама навчилася за останні 10 років. Олександра зазначила, що для неї буде честь стати мамою свого малюка.

Geplaatst door Alexandra Kutas op Donderdag 8 oktober 2020

В кінці поста дівчина написала, що у них найкращий тато, який ні на секунду не засумнівався в тому, що все закінчиться відмінно.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернопільському перинатальному центрі» Мати і дитина " лікарі прийняли пологи у молодої жінки з інвалідністю. Вона народила на світ здорового хлопчика. Жінку перевели у відділення інтенсивного виходжування новонароджених, так як допомога потрібна була малюкові і наймолодшій мамі.

Також Знай писав, що сила материнської любові часом творить чудеса. Вона допомагає долати, здавалося б, непереборні перешкоди і відчувати дитину на відстані. Приклад такого кохання показала жінка з Сербії. Вона вже 60 років носить сина на руках, а точніше на спині.

Нещодавно Знай передавав, що російський актор Федір Бондарчук приховав від суспільства наявність дочки з особливостями.