У Дніпрі горе-мати залишила дітей без води і їжі і пропала на два дні.

Про це пише пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області.

9 вересня на спецлінію 102 небайдужі громадяни повідомили, що в будинку на вулиці Профспілковій перебувають діти без батьківського нагляду. Люди розповіли, що батьки дітей відсутні вже дві доби, а з будинку постійно звучить дитячий плач.

Патрульні прибули на місце події. Двері в будинок були закриті, а через відкриті вікна було чутно як плаче немовля. Правоохоронці покликали господарів, і замість них біля вікна з'явилися 5-річна дівчинка, 3-річний хлопчик і однорічна дитина. Вони повідомили поліцейським, що тата і мами немає вдома і вони знаходяться на роботі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські побачили, що діти занедбані і голодні. На місце була викликана швидка допомога, ювенальна превенція. У квартиру вийшло потрапити через відкрите вікно. Поки патрульні забирали дітей, а їх оглядали лікарі, додому повернулася їхня мати. 27-річна жінка була з ознаками алкогольного сп'яніння.

Вона розповіла, що залишила своїх синів і дочку на батька, а сама поїхала у справах.

Швидка госпіталізували дітей до лікарні. На даний момент вирішується питання про притягнення батьків дітей до кримінальної відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Волонтери врятували від голодної загибелі геніального українського художника-віддячив картинами

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Тернополі діти-сироти залишилися без їжі, українці люті: "Зеленський, Труш, поверніть гроші"

Також «Знай.иа " писав, що Історія дівчинки "без дитинства" з Чернівців змусила українців ридати: "Оре на городі і годує свиней, щоб врятувати паралізовану маму"