В Україні нинішня зима обіцяє бути абсолютно аномальною.

Про це пише Дніпровська Панорама, посилаючись на повідомлення синоптиків.

За словами синоптиків, зима 2020-2021 року буде теплою, і її тільки іноді перериватимуть морози. При цьому на Новий Рік Сніг все-таки повинен випасти.

До того ж, експерти підтверджують збереження погодних тенденцій минулого року, такі як скорочення тривалості зими, а також Заміна снігу крижаним дощем.

Зима, фото: pexels
Зима, фото: pexels

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прогноз від Тетяни Адаменко

З приводу опадів думки синоптиків відрізняються. Наприклад, синоптик Тетяна Адаменко заявляє, що з великою ймовірністю ця зима буде або зовсім безсніжною, як минулого року, або принесе часті дощі.

Останній варіант, на думку експертів, Кращий-це допоможе українському грунті, який зараз страждає від посухи.

Прогноз від синоптика Володимира Деркача

Інший відомий синоптик, Володимир Деркач, вважає, що навіть у грудні температура повітря буде плюсовою і вдень, і вночі, а похолодання настане тільки після Дня святого Миколая. Такий грудень він назвав "зимовим бабиним літом".

Під кінець року, проте, очікується легке похолодання і снігопад.

Нагадавши, на Україну насувається сильне похолодання. Названа дата першого снігу.

В Україні більше не буде холодних зим
В Україні більше не буде холодних зим

Таким чином, повідомляється, що в Україні починається сильно і затяжне похолодання. Вже через кілька тижнів можна очікувати і перші серйозні заморозки.

Народний синоптик Леонід Гортань каже, що перші заморозки можуть початися вже наступного тижня. На півдні температура втримається в районі 18 градусів тепла, а ось в інших частинах країни різко похолодає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українців вже скоро накриє мокрим снігом: синоптик дав прогноз

Як повідомляє портал «Знай.иа» Прогноз погоди на тиждень: осінь потроху готує регіони до заморозків, коли чекати

Також «Знай.иа " писав, що Прогноз погоди на понеділок, 12 жовтня: небо затягне хмарами, а землю туманом-осінь вступає у свої права