У Павлограді в районі Тернівки однорічна дівчинка випила засіб для чищення. ЇЇ доставили в лікарню з опіками ротової порожнини і стравоходу.

Як повідомляє Павлоград.dp.ua, трагедія сталася на вихідних.

Повідомляється, що дитина випадково випила засіб для чищення "Ріо", з серйозними травмами дитину відправили в Павлоградську лікарню інтенсивного лікування, а далі - в клінічну лікарню Дніпра для подальшого лікування.

Зараз за життя крихітки борються дніпровські лікарі.

Нагадаємо, в Кам'янському в Дніпропетровській області померло 3-місячне немовля. Дитина заснула і не прокинулася. Батьки дуже просять про матеріальну допомогу, щоб провести в останню путь свого малюка Марка. Про це стало відомо з повідомлення в групі "Міністерство добрих справ" від Світлани Пономаренко в соціальній мережі Фейсбук. Як стало відомо, малюк народився недоношений на 35 тижні, його виходили в лікарні Руднєва.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молода тернополянка загинула при пологах, щоб віддати своє життя малюкові: місто ридає, яке горе

Як повідомляє портал «Знай.иа» Померлого тернополянина відмовилися відспівувати через борги -" з того світу не поверне"

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині четверо дітей осиротіли після страшної аварії, цілують хрести і розмовляють із загиблими: "Привіт, матуся і татусь"