У Дніпрі чоловік купив дорогий букет, але прийшовши додому виявив, що той зібраний зі сміття.

Про це пише Дніпровська Панорама, посилаючись на Фейсбук.

Своєю неприємною історією в соцмережі поділився Міхей. Чоловік написав, що придбав букет у квітковому кіоску за 400 грн. Але прийшовши додому виявив, що він зібраний зі сміття. Листочки були скріплені за допомогою скріпок, а стеблинки змотані скотчем.

Такого розчарування чоловік не очікував. З огляду на, що букет не з найдешевших.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У коментарях ця ситуація викликала шквал обурення. Більшість радили повернути букет в магазин, але траплялися і слушні коментарі, в яких пояснили, як не потрапити в таку ситуацію.

"Щоб не потрапити на смітник, не варто купувати вже зібрані букети. Краще попросити продавця зібрати свіжий букет при вас, а квіти вибрати самостійно", - написала в коментарях Марія.

В коментарях поділилися подібним випадком.

"Мій тато літня людина, намагався зробити мамі приємно. Ось також обдурили. Поїхала в ларьок, попросила замінити. Продавець поліз у бійку. Викликала поліцію. Приїхав господар, подарував відмінний букет і дав грошову компенсацію",- поділилася нагодою Світлана.

Також в коментарях відзначили, що справжній флорист не буде збирати так букет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Романтик із Запоріжжя підкорив кохану королівським букетом, це захоплення: "Мільйон червоних троянд!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі школярі та вчителі відмовилися від букетів заради хворої випускниці-7 років бореться з раком

Також «Знай.иа " писав, що Катя Осадча показала своє квіткове царство після дня народження: зачаровує