Після похорону господаря собаку кинули біля могили з нашийником і ланцюгом. Місцеві жителі зняли з тварини нашийник і ланцюг, але він нікуди не йде від могили колишнього господаря.

Про це повідомили в групі «Промінь Життя — безпритульним тваринам Кривого Рогу» у Фейсбуці.

Після похорону, родичі господаря кинули пса на ланцюгу біля могили. Перший час, собака нікого не підпускала до себе, але пізніше, небайдужим жителям селища вдалося зняти нашийник і звільнити тварину. Втім, пес нікуди не збирався йти. Вірна тварина так і залишилася чекати свого господаря біля його власної могили.

Волонтери звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати тварину, адже попереду холоди та дощі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"На сільському кладовищі, після похорону господаря, собаку, - вірного друга невеликого песика, кинули на ланцюгу біля могили в нашийнику. Людям вдалося зняти нашийник, але пес нікуди не йде. Перші дні пес нікого до могили не підпускав, але через час дозволив себе погладити і зняти нашийник. Песик зовсім молодий, доглянутий, ласкавий, мабуть жив у приватному секторі. Ось так родичі розпорядилися життям бідолахи. Попереду дощі і холоди, а для собаки — холод і голод. ",- повідомили волонтери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянин залишив беззахисного малюка на зупинці-сів у маршрутку і поїхав

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Києвом вірний Хатіко чекає господарів-зрадників- " можливо, комусь не вистачає друга"

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром знайшли українського Хатіко-три роки жив на могилі господаря