Серце 47-річного виконавця зайняте. Популярний український артист Андрій Данилко довгий час приховував свою кохану, даючи неоднозначні відповіді на питання цікавих журналістів. Однак, днями в мережі з'явилися знімки щасливої парочки.

Шанувальники артиста не відразу впізнали в таємничій блондинці так звану маму Вєрки Сердючки, роль якої грає Інна Білокінь, передає PROSTOLIKE.

Виявилося, що парочка вирушила разом у подорож і, судячи з нових фото, непогано проводить своє дозвілля.

Фанатів ця новина дуже приємно здивувала. Фотографію супроводжували численні коментарі з побажаннями як творчих успіхів, так і якнайшвидшого набуття щастя в особистому житті і створення сім'ї: "класна пара", "Ого, несподівано", "Андрій, виявляється, ходить по бабусям", "які класні. Щастя вам", "Я так і знала".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

фото: PROSTOLIKE
фото: PROSTOLIKE

"Давно пора" , "Відмінна новина" , "Рада та любов" , "Гірко", " Коли весілля?", "Обожнюю Андрія", "Чудовий чоловік", "Інна, вам невимовно пощастило", "Як я за вас рада", - написали користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Мені хотілося сказати йому "прости": чому помічниця Вєрки Сердючки мовчазна гелю пішла від Данилка

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вєрка Сердючка працювала під землею і повернулася з новими піснями

Також «Знай.иа " писав, що Красуні з "НеАнгелів" приголубили Сердючку: "любимо, захоплюємося"