Жителі Дніпра купили до вечері консерви з лососем. "Сюрприз" виявився відразу після відкриття: замість червоної риби людям впарили... овочі.

Про це розповіли в Facebook-групі "Райончик". Так, покупниця чимало здивувалася, коли, відкривши банку, побачила там квасолю з горохом і кукурудзою.

"Можливо комусь захочеться Лосося)))) вміст всередині здивував....Реально по британськи з зернами гірчиці але БЕЗ ЛОСОСЯ" - підписала Тетяна Кропівка, автор фото.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як з'ясувалося, на прийом виробника місцеві попадаються не в перший раз.

"Я таку теж купувала, лосось той був на дні, розміром зі столову ложку. Назву потрібно писати не "Лосось з овочами", а "Овочі з додаванням лосося". Але тоді ціна повинна бути в рази дешевша",- зазначила Ганна.

"Я теж попалася на цьому так званому "лососі". Завжди читаю, але так сталося, що окуляри не взяла з собою (зір поганий, а шрифт вже дуже дрібний), ось і попалася на цей прийом від виробника: виявилося, що не лосось з овочами, а овочі з невідомо чим", - прокоментувала Ольга.

"Тут хоч банку повна! Ми нещодавно купили скумбрію з додаванням олії, отримали додавання риби у вигляді чотирьох хвостів і повну банку води. Навіть коти таке не захотіли", - додає Ірина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець придбав "вигідну" пропозицію у Форі: 30 тухлих яєць з 30

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'янка купила яйце з мерзенним "чоловічком" і прозріла: "це гомункул?"

Також «Знай.иа " писав, що Дніпрянці впарили огидну "вкусняшку" з жуком: "хліб і м'ясо в одному флаконі"