У Покрові Дніпропетровської області місцева мешканка просить про допомогу 80-річній пенсіонерці, з якою погано звертається онук — сумну історію вона розповіла в соціальних мережах.

Про це написала Катерина Рудченков групі «OrdzhoCity спільнота м.Покров (Орджонікідзе)» у Фейсбуці.

Як пише автор поста, зі своїм онуком, який у квартирі не прописаний, живе 80-річна бабуся Галя.

Бабуся. фото: tltgorod
Бабуся. фото: tltgorod

"Онук став випивати. Все частіше і частіше. Дійшло до того, що він став бити власну бабусю і красти у неї гроші. Ізоб'є її і забере пенсію. Бабуся неодноразово викликала поліцію - але вони кажуть що нічого зробити не можуть. Якийсь час назад її онук оформив інвалідність (не можу сказати точно на підставі чого)- і бабусю зробили його опікуном. Ви просто уявіть собі, в 80 років. Та їй вже самій опікун потрібен. Вона ледве рухається бідна-просить людей щоб їй приносили хліб і т. д"— - описала ситуацію Катерина.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як стверджує автор поста, в неділю старенька двічі викликала поліцію, і після розмови з правоохоронцями, коли ті поїхали, онук знову вдарив бабусю. Дівчина пише, що була присутня під час другого приїзду поліцейських, і ті, зокрема, кажуть, що потрібно знімати побої.

"Бабусі страшно повертатися додому. Сьогодні бабуся збиралася спати на лавочці під дощем, так як дуже боїться власного онука. У власну квартиру вона повернутися не може, але не може ж вона жити на вулиці Нам дуже страшно що коли-небудь ці побої будуть останніми! Ніхто не може виселити цього алкаша-садиста з квартири в якій він не прописаний! Поліція нічим допомогти не може"— - ділиться подробицями покровчанка.

Автор поста звернулася до міської влади з проханням втрутитися в непросту ситуацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мукачівець виманив у старенької 180 тисяч, прикрившись "хворою" дитиною

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві спіймали нелюда, що наживався на людському горі: "збирав гроші на похорон"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві батько-нелюд спалив маленького сина: розкриті подробиці: любив " курнути"