У Дніпрі дівчинка з'явилася на світ в салоні авто - пологи приймав її тато, а в пологовий будинок сім'ю супроводили патрульні.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Дніпропетровської області.

Близько четвертої ранку патульні помітили на проспекті Героїв авто Nissan Leaf, яке стояло на аварійній сигналізації. Поліцейські прийняли рішення під'їхати і дізнатися, чи не потрібна допомога водієві і пасажирам.

Як виявилося - допомога дійсно була потрібна. У салоні була жінка, яка щойно народила крихітку. Пологи у дружини довелося приймати новоспеченому батькові - переймы почалися дуже швидко, і пара не встигла доїхати до лікарні.

Патрульні супроводили авто з новонародженим малятком та її батьками до пологового будинку. З дівчинкою все добре, зазначають правоохоронці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

немовля в авто

Співробітники роти тактико-оперативного реагування сьогодні вночі супроводили новонароджену дівчинку та її батьків до пологового будинку На проспекті Героїв, близько 4-ї години ранку патрульні помітили автомобіль Nissan Leaf, що стояв на аварійній сигналізації і вирішили під'їхати й дізнатися що сталося, можливо водію та пасажирам потрібна допомога. Допомога дійсно була потрібна. В салоні авто перебувала жінка, яка щойно народила маля. Батькові довелося самостійно приймати пологи у своєї дружини — перейми почалися швидко і вони не встигли доїхати до лікарні. Патрульні супроводили автомобіль із новонародженою дівчинкою та її батьками до пологового. З маленькою усе добре! #Дніпропатруль, #ПорядокЦеТи

Geplaatst door Патрульна поліція Дніпропетровської області op Dinsdag 13 oktober 2020

Нагадаємо, 30 вересня, в Балаклійському районі (Харківська область) з'явився на світ новий українець. Малюк змусив дорослих серйозно понервувати, коли вирішив народитися прямо в кареті швидкої допомоги.

Так, 28-річна мешканка села Шебелинка викликала швидку, коли зрозуміла, що у неї почалися пологи. Дівчину везли в районний центр, де є відділення для породіль. Правда, в лікарню команда приїхала вже з новоспеченою мамою і здоровим малюком - 3 кг 200 г, зростом 52 см.за шкалою Апгар стан новонародженого оцінили в 8 балів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Жінка народила малюка з патологією і закохалася -" я жахлива людина"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молода тернополянка народила сина і померла-убитий горем батько три роки шукає правду

Також «Знай.иа " писав, що Буковинка показала, як морять голодом молодих матусь у пологовому будинку: "ганьба такій державі"