Родина з Кривого Рогу разом відправилася на фронт захищати рідні землі. Боєць 1- гірсько-щтурмової бригади Владислав Кубаренко служить в одній бригаді разм з власним батьком.

У родині підростає ще один майбутній захисник: у свої 14 років він вже мріє захищати Батьківщину у бути, як батько зі старшим братом, пише "Суспільне".

Владислав розповідає, що коли потрапив з батьком на службу в 10-ту гірсько-штурмову бригаду, відчув значну підтримку.

"Воно і складно і просто. Підтримка є. Часто бувають складності, так як я старший за званням. І не завжди це зручно. Але ми навчилися розмежовувати: є служба і є сім’я. Якось так складно і живемо", – розповідає командир відділення протитанкового гранатометного взводу Владислав Кубаренко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Батько Владислава - Юрій Кубаренко - протягом 4 останніх років служить в 10 гірсько-штурмовій бригаді. За цей час не раз доводилося разом з сином захищати Україну на Донбасі.

"Син з дитинства зі мною полюбляв дивитися фільми на воєнну тематику. Він дуже хотів служити в армії. І в армію він сам пішов, тобто його не запрошували, не ганяли по воєнкоматах. Так вийшло, що у 2013 році пішов служити і у 2014 потрапив одразу, з перших днів, на війну", – каже старший солдат, водій-механік Юрій Кубаренко.

В одному чоловіки сходяться однозначно: під час військових дій найдужче переймаються через життя і здоров’я один одного.

Нагадаємо, окупанти на Донбасі повилазили зі своїх схованок під покровом ночі, але ЗСУ були готові: звіт ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС

Також "Знай.ua" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати