У Дніпрі вранці 10 жовтня виявили оголене понівечене тіло жінки. Особу вбивці вже встановила поліція.

Про це пише "Інформатор".

Зазначається, що дніпрянку без одягу з розбитою головою близько сьомої ранку виявила місцева мешканка на вулиці Данила Нечая біля будинку №8.

Після чого на місце викликали поліцію, яка встановила особу загиблої. Жінці було 35 років. Попередньо відомо, що її вдарили по голові каменем, при цьому перетворивши обличчя в криваве місиво, і залишили без одягу в кущах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На місці події працювала слідчо-оперативна група та судмедексперт. Він встановить, чи була загибла згвалтована перед смертю.

Як повідомили в пресслужбі поліції Дніпропетровської області, вбивцю жінки затримали по гарячих слідах. Ним виявився 25-річний чоловік.

"Вжитими заходами працівники карного розшуку Дніпровського відділу поліції встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 25-річний раніше не судимий місцевий житель. За місцем проживання чоловіка поліцейські вилучили речові докази, що підтверджують його причетність останнього до скоєння злочину", - повідомили в поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до 15 років позбавлення волі.

У жертви залишилася сиротою малолітня дитина. Відомо, що жінка сама виховувала неповнолітню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік застукав дружину з коханцем і створив страшне-прокинувся звір

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві вагітна багатодітна мати зарізала таксиста, поки її чоловік його душив

Також «Знай.иа " писав, що Тернополянка вбила палицею стареньку матір, відсвяткувавши день народження