У Дніпропетровщині в місті Кам'янське невідомі вирішили позбутися маленьких цуценят, закопавши їх живцем в землю і заклавши камінням. Малюків врятували перехожі.

Про це повідомили очевидці в соцмережах.

Група перехожих гуляла біля нафтобази і почули писк, який доносився з посадки. Вони пішли на джерело звуку і натрапили на купу каменів, на яких лежала колода. Вони розібрали каміння і відкопали землю. Там була коробка, а в ній живі цуценята.

"Ми пішли на джерело звуку і натрапили на купу каменів накритий зверху колодою, після чого ми розібрали камені і відкопали землю, там була коробка, а в ній живі цуценята",- написав очевидець.

Трьох цуценят небайдужим перехожим вдалося дістати відразу, ще трьох довелося відкопувати. Після чого їх забрали додому, відмили від бруду теплою водою і повідомили в притулок. Через годину малюків забрали.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, у Львові невідомі викинули на смітник пакет з новонародженими цуценятами.

Так, у Львові в понеділок, 14 вересня вночі городяни почули жалібне скиглення. Вони підійшли до сміттєвого баку і помітили, що хтось викинув пакет з новонародженими цуценятами. З десяти чотириногих вижило лише двоє.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі горе-господарі вигнали на вулицю відданого друга-відмовили лапи

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нелюдська жорстокість покидьків шокувала Дніпро: "Посадили на ланцюг і кинули вмирати"

Також «Знай.иа " писав, що Шкуродери або випадковість? Рятувальники витягли цуценя з лап погибелі в покинутому колодязі