Щодня в Дніпрі губляться тварини. Деяким з них вдається відразу знайти господарів. Але є випадки, коли колишні домашні тварини назавжди стають бездомними. Давайте разом спробуємо відшукати господаря хаскі.

Про втрачену собаку повідомили волонтери в групі "КП "Зооконтроль" у Фейсбуці.

Хаскі ловці знайшли на Донецькому шосе, повідомляється, що собака потрапила під машину і у неї є травми.

"З вулиці Донецьку шосе, біля Ясіня ловці привезли втрачену собаку-хаскі. Собаку збила машина, є травми. Просканували - є чіп, але по базах не б'ється",- повідомили волонтери.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Власникам звертатися в КП Зооконтроль по телефону 0679088986.

Нагадаємо, в Івано-Франківську шукають будинок для вівчарки Рекса, якого люди вважають інвалідом. Детальніше про важку долю пса розповідають волонтери.

Рекса знайшли в Микуличині практично сліпим - у нього була зламана щелепа, а всі лапи були поранені. Його викинули господарі і він, не знаючи куди податися, крутився на одному місці. Він би не зміг вижити навіть на сухому хлібі, який люди кидають голубам.

Волонтери прихистили пса-йому провели операцію на щелепі, і він пройшов через тривалу реабілітацію. Зараз він знаходиться в притулку, проте люди не хочуть брати його під своє крило, як тільки бачать його травми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Постраждали не тільки люди: у мережі показали щемливі відео про знайдених після вибуху домашніх улюбленців

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі загубилися п'ятеро малюків-Рексік, знайдись! Мама сумує

Також «Знай.иа " писав, що Потоп на Франківщині залишив собак без даху над головою, Вили по шию у воді-господар, знайдись