У місті Перещепине Дніпропетровської області поліцейські врятували жінку, яка намагалася стрибнути з даху.

Про це передає пресслужба Національної поліції Дніпропетровської області.

Інцидент стався 13 жовтня близько 23:00. У поліцію повідомили про жінку, яка сиділа на краю недобудованої будівлі і кричала, що збирається стрибнути вниз.

Прибувши на місце, правоохоронці почали вести з жінкою переговори і, встановивши контакт, схопили її за руку, відтягнули від краю недобудови і безпечно спустили з даху.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Особу жінки встановили. Нею виявилася 39-річна місцева жителька. Для надання допомоги жінку передали медикам і психологу.

Нагадаємо, в Поліцейські та рятувальники врятували молодого чоловіка від невірного кроку. 28-річний тернополянин хотів звести рахунки з життям через переслідування. Він сидів на перилах балкона і вимагав викликати журналістів, а також погрожував кинутися вниз.

Поліцейські і рятувальники об'єднали зусилля і змогли запобігти самогубству. Один з правоохоронців зайшов на балкон сусідньої квартири і вмовляв чоловіка злізти з перил. Він просив його принести води, подумати про рідних і близьких, які були поруч і також просили не робити стрибок у безодню. Розмовами поліцейському вдалося відвернути чоловіка, поки інші поліцейські і рятувальники підібралися до нього і схопили його за ноги. Людину втримали в самий останній момент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хотіла кинутися під машину: у Тернополі врятували дівчину від невірного кроку

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі копи витягли з того Світу дикого самогубця-стрибнув у воду на очах у дітей

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові юна Джульєтта зважилася на фатальний вчинок через нещасливе кохання - відео за крок від загибелі