Жителів Дніпра продовжують лякати плазуни, які з'являються в найнесподіваніших місцях. Так, чергова змія заповзла до жінки прямо у двір.

Про це розповіли в Державній службі з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області. Так, на вулиці Любарського жінка вийшла з дому і не змогла ступити і кроку, так її перелякала змія. На місце НП господиня викликала рятувальників.

ДСНС-ники виловили змію і випустили на волю за межами міста.

Трохи раніше жінка викликала рятувальників за адресою: вулиця Набережна Перемоги поруч і повідомила, що поруч із зупинкою громадського транспорту знаходиться змія. Плазун повзав на велосипедній доріжці, рятувальники виловили "туриста", довжина якого орієнтовно складає 1 метр. За межами міста плазуна випустили.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні біологи виявили рідкісну змію. Свою знахідку вчені зробили під час дослідження фауни місцевих водойм.

Оглядаючи болота і річечки краю, біологи несподівано зустріли мідянку-рептилію, яка занесена до Червоної книги України. Помітити рідкісну тварину пощастило експерту-герпетологу ГО "UNCG" Олексію Марущаку, який займався дослідженням водойм у заповіднику. Він наочно продемонстрував, що змія цілком безпечна і не представляє ніякої загрози для людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хижак з Червоної книги накинувся на беззахисних українців: "Покусала дівчину, звисала з дерева"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром нахабна гадюка окупувала улюблене місце туристів, більше туди-ні ногою

Також "Знай.ua" писав, що У лісі під Києвом змія вчепилася дитині в руку: покарала за цікавість