Тоді як у всьому світі взагалі і в Україні зокрема набирає обертів рух із захисту прав тварин, у Дніпрі активізувалися догхантери.

Про це стало відомо з сюжету ДніпроTV.

Вони розкидають таблетки, отруйні для собак, в спальних районах міста. При цьому, від таких дій страждають як безпритульні тварини, так і домашні.

Детальніше дивіться в сюжеті.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, в Дніпрі шкуродери почали масове цькування бездомних собак, від чого також страждають і домашні тварини.

На житлових масивах Перемога, Лівобережний і на проспекті Олександра Поля зафіксували вже 8 летальних випадків домашніх тварин. Всьому виною стали догхантери (люди, які має намір труять вуличних тварин). Вони розкладають на землі "ласощі", начинені смертельною дозою медичних препаратів.

собака, фото Pxhere
собака, фото Pxhere

Метою догхантерів є саме бездомні собаки, проте ці "ласощі" часто трапляються домашнім тваринам, які гуляють з господарями без повідка. Деяких собак волонтери і господарі встигають довозити до ветклінік і рятувати їх життя, проте часом буває занадто пізно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Смерть у сосисці: у Дніпрі догхантери розкидають отруєну їжу

Як повідомляє портал «Знай.иа» Побитого шкуродера Святогора показали на відео: "народна любов буде вас переслідувати"

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницьку вулиці усіяні тілами, городяни в жаху: "їх труять!"