З 18 жовтня в Дніпрі шукають зниклого безвісти Прокоф'єва Євгена Павловича. Чоловік не з'являється вдома і не виходить на зв'язок з рідними.

Про це повідомляє "Інформатор".

Останній раз Євгена бачили 18 жовтня на проспекті Богдана Хмельницького. Він був у стані алкогольного сп'яніння і потребував медичної допомоги. Відтоді нічого про його місцезнаходження не відомо. Близькі чоловіки вкрай стурбовані, тому звернулися в поліцію.

Прокоф'єв Євген 1984 року народження.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Був одягнений: у зелену футболку, світлі джинси, чорні кросівки зі смугастим «язичком» і написом Sport на ярличку.

Особливих прикмет немає.

Просимо вас придивитися до фото, зберегти його до себе на телефон і бути уважним в громадських місцях. Якщо раптом ви знаєте, де знаходиться чоловік, помітили його десь в місті або згадали, що бачили раніше, - повідомте про це на лінію "102"або до Шевченківського відділу поліції: (097) 240-07-97.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині розшукують пенсіонера у бордовій сорочці-пішов по гриби

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Харківщині розшукують хлопця з великими очима-вийшов з дому і зник

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині пенсіонер пішов за грибами і зник-перелякані собаки повернулися додому без господаря