У Дніпрі рибалці вдалося зловити двох величезних коропів. Поборотися з гігантами довелося серйозно, коропи тягали човен і рибака по всій Самарі.

Про це пише Дніпровська Панорама, посилаючись на рибака Артема у Фейсбуці.

Своїми пригодами на рибалці поділився Рибалка Артем, на своїй станиці в Фейсбуці, він повідав цілу історію і розповів, як йому вдалося зловити двох величезних коропів.

Напередодні риболовлі Артем зустрівся з другом Юрою і вирішив поїхати з ним на риболовлю.

Після упіймання кількох риб на спінінг, на черговому закиданні, Артема чекав приємний сюрприз.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Об 11.40 сталося клювання. Намагаюся тягнути, нічого не виходить. Спінінг в дугу, фрикціон виє, пручаюся в міру можливості. Риба не хоче здаватися, активно тягаючи човен разом з нами по акваторії Самари, при цьому якоря опущені"— - пише Артем.

Рибак зазначає, що цілу годину рибина не здавалася, а руки від втоми встигли оніміти. Рибалки в інших човнах давали різні поради, а деякі навіть знімали на відео.

"О 12: 40 Юра якимось дивом заганяє коропа в підсак. Піднімаємо на борт і втрачаємо дар мови. Приймаємо рішення їхати на берег, обідати. На березі зважили коропа, а в ньому цілих 10 кг"— - розповів у пості Артем.

Задоволені, але втомлені рибалки пообідали і знову вибралися на воду. І знову приблизно на тому ж місці трапилася ще одна клювання.

"На третьому закиданні спінінг мало не вириває з рук, з котушки, практично моментально злітає метрів 50 шнура. Тупо дивлюся на працюючий фрикціон. Спінінг в вузол. З сусідніх човнів доносяться жарти, що короп прямує в Новомосковськ", — написав Артем.

Більше 2.5 годин Короп катав рибалок по Самарі, намагаючись відчепитися від гачка, але рибалки не здавалися.

"Нічого не змінилося, крім того, що нас відтягнуло, ще метрів на 300, людей не видно. Руки давно заніміли, курю, вже четверту сигарету. Рук давно не відчуваю, припекти сигаретою шнур і піти відпочивати не дозволяє, тільки впертість військового інженера. Підтягую до човна тушу - японські снасті, занімілі давно руки і весла в руках Юри, все-таки виявилися сильнішими коропа. Так, знову короп і знову зачепився за хвіст"— розповів Рибак.

Вже на березі зважили другого коропа, його вага виявилася 12.1 кг.

Підсумком риболовлі стали два коропа вагою 10 і 12,1 кг.і рибалка побив свій особистий рекорд по мирній рибі і по вазі на спінінг.

"Тільки командна робота дозволила взяти чергові планки. Коли є такий напарник - це вже половина успіху. Юра - ти найкращий"— - підсумував рибак Артем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рибалка замість бажаної юшки отримав екзотичні враження, гачок ледве витримав цього звіра

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром рибалка вивудив річкового монстра: "година боротьби і допомога друга"

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром рибалки вивудили гігантських річкових монстрів - і похвалитися не соромно