У Дніпрі в ніч на 21 жовтня, близько півночі, патрульний екіпаж, проїжджаючи по вулиці Січових Стрільців, помітили задимлення в приватному будинку.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції області.

Поліцейські вирішили з'ясувати, звідки йде дим. Вони виявили, що в одноповерховому житловому будинку на вулиці Симона Петлюри горить частина даху. Інспектори викликали рятувальників та швидку.

Інспектори зайшли у двір і стали стукати у вікна. З дому вони почули дитячий крик. Як виявилося, в будинку знаходилися троє дітей — дві дівчинки семи і восьми років і 11-річний хлопчик.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Правоохоронці разом з рятувальниками, які прибули на виклик, відчинили двері будинку та вивели наляканих дітей.

Під час гасіння пожежі під'їхав батько малюків. Як з'ясувалося, він був відсутній вдома, тому що відвозив дружину на вокзал.

Лікарі оглянули дітей. Їхньому життю нічого не загрожувало. За словами рятувальників, загоряння сталося в електрощитовій.

Вогонь пошкодив дах житлового будинку та домашні речі.

Загальна площа пожежі склала 45 м.кв. пожежу локалізували о 00:29 та ліквідували о 01:00. До гасіння пожежі залучалися 12 чоловік особового складу 1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин 8-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в області та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську дитина вирішила пожартувати над мамою і "запечаталася" на балконі

Як повідомляє портал «Знай.иа» 5-річний хлопчик врятував сім'ю з охопленого вогнем будинку: виніс малу сестричку і собаку

Також «Знай.иа " писав, що На Закарпатті спалахнула лижна фабрика, рятувальники ахнули: "дах у вогні!"