У Дніпрі в Таромському з'явився свій Хатіко - сумну історію собаки породи Акіта-іну розповіли в соцмережах.

Про це стало відомо з поста Дар'ї Кропиви у Фейсбук.

Дніпрянка розмістила пост у відповідь на повідомлення в групі «База втрачених і знайдених тварин Дніпро», де зазначалося, що біля місцевого супермаркету бачили Акіту — хвору або в занедбаному стані.

"Таромський Хатіко... господиня померла на прогулянці з ним, він тепер тікає з дому, шукає її, страждає. І ніхто не може його умовити бути вдома. Яка сумна історія"— - написала Дарина.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарях порадили відвести пса на могилу господині, щоб показати, що з нею сталося. Оскільки Акіти - не тільки одні з найвірніших, але і неймовірно розумні і все розуміють.

Цей випадок обговорюють і в групі загублених, де спочатку з'явилося оголошення. Як зазначається, його господар не може утримати його в будинку і у дворі, собака тікає на пошуки господині, відмовляється від їжі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Криворізький Хатіко довів городян до сліз, людям і не снилася така вірність: "оселився на могилі господаря..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Києвом вірний Хатіко чекає господарів-зрадників- " можливо, комусь не вистачає друга"

Також «Знай.иа " писав, що 3 роки на могилі господаря: вірного Криворізького Хатіко довелося рятувати від жорстоких людей