У Кривому Розі помер відомий спортсмен-автогонщик чемпіон "Гонок на виживання" Алік Геворгян.

Сумною новиною на своїй сторінці у Фейсбуці поділився його колега та друг Віталій Бондар.

"22 жовтня помер мій друг і наш спортсмен під стартовим номером "13" Алік Геворгян. Бажаючі проводити в останню путь справжнього друга і хорошого спортсмена, можуть прибути 24 жовтня на 11.00 год. до його будинку за адресою Лісоводів-3", - написав у повідомленні Віталій.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, відомий мотогонщик Афрідза Мунандар потрапив у смертельну аварію під час гонок. Від отриманих травм він помер.

Страшна аварія сталася під час чемпіонату Asia Talent Cup в Малайзії.

20-річний гонщик з Індонезії Афрідза Мунандар потрапив в аварію на десятому повороті першого кола гонки. Медики відразу ж надали йому першу необхідну допомогу. Афрідза Мунандара доставили в лікарню, але травми були несумісні з життям.

Гонку негайно припинили з червоним прапором, а потім зовсім скасували, хоча очікується, що гонки триватимуть на трасі, оскільки суперники і колеги Мунандара проголосували за продовження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові після марафону помер учасник забігу: "серце не витримало"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зупинило серце легенди спорту: був унікальним, таких у світі всього сім

Також «Знай.иа " писав, що "Заснув і не прокинувся": пішов з життя багаторазовий чемпіон світу, сумує вся країна