У Дніпрі в притулку "Пегас" врятували однорічного кабанчика Аркашу від неминучої смерті на бійні.

Про це повідомляється в групі «Пегас-порятунок коней і диких тварин» у Фейсбуці.

Ще 17 жовтня в групі з'явилося повідомлення з проханням про допомогу кабанчику Аркаші. Нещасну тварину відправляли на забій, але волонтери притулку втрутилися і не дали Аркаші загинути.

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

"Друзі, допоможіть врятувати Аркашу він шалено контактний і розумний нам погодилися його продати за тією ціною за яку він би пішов на м'ясо. Його просто потрібно побачити, для того, щоб мовчки все зрозуміти...навіть його очі говорять багато про що",- написали в пості волонтери.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Співробітники притулку відкрили збір грошей для викупу поросяти. За три дні завдяки небайдужим користувачам необхідну суму зібрали.

Тепер Аркаша знаходиться в притулку під наглядом співробітників. Волонтери дякують усім, хто посприяв порятунку кабанчика.

"До нас приїхав Аркаша, - наголошується в повідомленні. - спасибі величезне всім чарівникам, які разом подарували йому життя.

Відео можна подивитися тут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Виснаженим зубрам з Прикарпаття знайшли новий будинок-більше не вмиратимуть від голоду

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дивовижна історія незвичайної дружби порося з собаками: його серце наповнене любов'ю, і веде він себе зовсім не по-свинськи

Також «Знай.иа " писав, що Як свинка-герой врятувалася з ферми і змінила життя однієї сім'ї: ми з ним не просто так зустрілися