Стало відомо про те, що в Дніпрі виявили ще одну серійну вбивцю тварин. Вона публікувала їх фото з відрубаними головами.

Таким чином, повідомляється, що місцева школярка розповіла поліції, що жорстокі фотографії в її акаунті з'являються вже не вперше.

Користувачі соціальних мереж виявили акаунт дівчини, в якому були фотографії вбитих тварин.

Скріншот публікації, фото: скріншот
Скріншот публікації, фото: скріншот

Автор пулікаціі в соціальній мережі Дарина Медведєва пише про те, що вони відвідали школу, в якій навчається школярка. Їй 15 років, вона в 9 класі, дитина не особливо товариська.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За непідтвердженою інформацією, вона колись кидалася на своїх батьків з ножем, і лежала на Ігрені в лікарні. Батьки нічого не роблять з цією всією ситуацією.

Підліток вже змінив одну школу за "сімейними обставинами". У цей день вона не прийшла в школу, так як була у відділенні поліції.

Співробітникам органів вона сказала, що знайшла голову кота вже відрубаної, і просто вирішила зробити фото.

"Однокласникам вона сказала, що це опудало, людина, яка її фотографувала, так само вже дав свідчення».

Психолог їй також не допомагає, і моторошні фотографії з'являються знову і знову.

Користувачі в соцмережі бурхливо відреагували на публікацію: одні звинувачували в проблемі батьків, інші натякали на неосудність.

Дехто зазначив, що багато з маніяків починали з тварин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого