У Дніпрі на виборчій дільниці №121320, розташованій на проспекті Пушкіна, 75, сьогодні, 25 жовтня, було зафіксовано порушення закону. Про це повідомили в сюжеті «34 каналу».

Як повідомляється, під час місцевих виборів спостерігачі зафіксували злісне порушення на дільниці – там жінка спробувала забрати з виборчої дільниці кілька незаповнених бюлетенів. За цим заняттям її застали спостерігачі, які повідомили правоохоронцям.

Порушницю затримали. Відзначається, що жінка отримала свої бюлетені і відправилася в кабінку нібито голосувати. Однак замість цього вона спробувала засунути бюлетені в сумочку і піти з ними.

За словами голови виборчої дільниці Олександра Сафригіна, порушницю вже доставили у відділення поліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Жінка, яка зайшла проголосувати, взяла бюлетені. Згодом спостерігач з членом комісії помітили, як вона ховає у свою сумку бюлетені. Вона була нами затримана. Викликали поліцію. На неї склали всі необхідні процесуальні документи. Після чого її доставили у відділення поліції", - зазначив Сафригін.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського. Голова Верховної Ради України одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах.

Як повідомляв " Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян " з дивана" у день виборів: "роблю це вперше"