У неділю, 25 жовтня, стали відомі результати екзит-полу на виборах у Дніпрі. За попередніми даними, лідирує діючий голова міськради Борис Філатов з результатом в 44,47%.

Про це свідчать дані екзит-полу.

Також, у Дніпрі пройшла пресконференція у одного з кандидатів на посаду міського голови Бориса Філатова.

Що Борис Філатов сказав про місцеві вибори 2020 і в якому настрої перебували члени його виборчого штабу - дивіться у відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що на посаду голови міста цього року претендують чинний мер Борис Філатов від партії "УКРОП", Олександр Вілкул від Блоку Вілкула "Українська перспектива", Загід Краснов від "Громадянської сили", Сергій Риженко від "Слуги народу", Сергій Нікітін від ОПЗЖ.

На другому місці опинився Краснов з результатом в 14,44%, на третьому - Вілкул з 11,27%. Крім того, у Риженка 10,6%, а у Нікітіна - 8,81%.

Раніше в коментарі РБК-Україна Філатов заявив, що розраховує виграти вже в першому турі. Однак результати екзит-полу свідчать, що буде другий тур виборів міського голови.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов відверто розповів про особисте :" Я не колючий"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підкупу виборців командою Філатова

Також «Знай.иа " писав, що Філатов "схрестить меч" з Вілкулом і Красновим у битві за Дніпро