На вихідних в Дніпрі, крім місцевих виборів, сталася ще одна подія: рибалці вдалося зловити трофейного ляща на хижу снасть.

Про це Антон Костильов розповів у соціальних мережах. Чоловік зізнався, що спочатку планував вивудити трофейного судака, але коли підтягнув здобич до берега, дуже здивувався. Спіймати такий "подарунок" він явно не розраховував. Цей улов - особистий рекорд Антона.

Враховуючи, що риби з кожним роком в Дніпрі стає все менше, то цю рибу, можна вважати дійсною трофейною.

"Лящ 4 кг. Вчора вночі, на воблер. Спінінг з тестом до 15 г.сом або трофейний судак. Це мій особистий рекорд. Взяв під бороду. Може атакував, а може і забагрився. Складно сказати, напевно. Той лящ — мрія фидериста", - підписав фото Антон.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях привітали рибалки і похвалили трофей. А також ділилися своїми історіями упіймання своїх трофеїв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співробітники некомерційної організації Ocearch зловили велику білу акулу довжиною в п'ять метрів. А її вага становить півтори тонни.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі рибалка вивудив величезну щуку. Спочатку він не зрозумів, що попалося йому на гачок, але коли побачив, то затремтіли руки, а адреналін підскочив до межі.

Також портал Знай.uа писав, що рибалки з Дніпра зловили в Норвегії річкову "акулу": "100 кілограм".