У Дніпрі в маршрутці № 107 пасажирка, яка їхала з Дніпра в Новомосковськ, потрапила в неприємну історію, а її просто так виручила абсолютно незнайома дівчина.

Про це стало відомо з повідомлення Марини Соколової в групі "Події Дніпропетровська і області".

"Мила дівчина, яка сьогодні виручила в 107 маршрутці, дала мені 100 гривень, коли у мене витягли гаманець, відгукніться! Я хочу повернути вам гроші! Велике спасибі, світ не без добрих людей!",- написала жінка.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Як виявилося, у дніпрянки витягли гаманець з сумки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вона запитала - вам їхати далі треба. Я відповіла - так, в Новомосковськ. Дрібніше у неї ніж 100 гривень не було"— розповіла в коментарях Марина Соколова.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Під постом Марини з'явилися слова подяки на адресу дівчини-рятівниці. Люди бажають удачі в пошуках незнайомки і вдячні нагоди, що саме вона виявилася поруч у важкий момент.

"У нас поруч ще залишилися добрі, порядні люди, готові прийти на допомогу. Дівчина - ви справжня людина, яку правильно виховали!", - написали в коментарях жителі Новомосковська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополяни продали Гаражне барахло заради голодних собак

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі мати-одиначка виховує 8 малюків, одній не впоратися: "і одягнути, і взути..."

Також «Знай.иа " писав, що Українці купили багатодітній родині з Прикарпаття нову квартиру: "Доброта врятує світ"