У Дніпропетровській області в місті Кам'янське від коронавірусу померла старший фельдшер Центральної підстанції Філіппова Наталія Гаврилівна.

Про це повідомила її колега Лариса Биданцева у Фейсбуці.

Наталія Гаврилівна присвятила цій роботі все своє життя. Вона врятувала життя сотень людей. Але коронавірусна інфекція COVID-19 не щадить нікого. Її серце зупинилося.

Колеги згадують жінку, як справжнього професіонала і кажуть, що вона завжди була чуйною, доброю і справедливою.

фото: Лариса Биданцева / Фейсбук
фото: Лариса Биданцева / Фейсбук

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

І вона залишиться жити в серцях тих, хто її любив, поважав і цінував.

"Перестало битися серце старшого фельдшера Центральної підстанції Філіппової Наталії Гаврилівни, яка все своє життя віддала роботі Дніпродзержинської швидкої допомоги.Це непоправна втрата для нашої команди. Вічна пам'ять їй. Наші співчуття рідним і близьким. Боже, припини цю страшну хворобу!"— - написала Лариса биданцева.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус позбавив Харківщину 15-ти бійців у білих халатах-рятували життя до останнього

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Мукачеві помер легендарний ветеринар, який врятував тисячі пухнастиків-звертався навіть президент

Також «Знай.иа " писав, що Коронавірус позбавив Тернопіль ще одного ангела в білому халаті- " працювала до останнього"