Стало відомо про те, що колишній житель Нікополь повісив свою півторарічну дитину. Селище не може відійти від трагедії.

Таким чином, повідомляється, що невелике село Мартинівка, що на Хмельниччині не може оговтатися від шоку. Там знайшли тіло молодої людини Василя і його маленького сина Светозара.

Руки дитини були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме батько притискав таку страшну смерть не тільки для себе, але і для всієї дитини.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Нікополь хлопець переїхав відразу після того, як закінчив школу. Там він працював, а потім одружився. У молодої пари була своя квартира в Нікополь.

У якийсь момент вони вирішили виїхати на заробітки в Російську Федерацію. Все в підсумку закінчилося трагедією.

Пара довго не могла народити дитину. Мрія збулася тільки через 5 років шлюбу. Народився хлопчик, якого назвали Святозаром.

Коли малюкові було 3 місяці, його мати наклала на себе руки. У петлі її знайшли живою, але, через пару днів гона померла.

Батько залишився один з дитиною, і потім повернувся на батьківщину.

А днями сталася ще одна трагедія-подвійна. Дитину і батька знайшли мертвими. Василь намагався вбити малюка струмом, але це у нього не вийшло. Тоді він повісив сина,а потім повісився сам. Руки крихти були обмотані дротом, яку пхали в розетку.

Такої трагедії в селі дуже давно не було.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай.ІА писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай.ІА писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".